ПРОИЗВОДИТЕЛИ

ФЛЕКС КОД СОЛУЦИО 500МЛ

Арт. No.: 101315

Цена: 29.99 лв.

Стара цена: 36.19 лв.

Количество:

ФЛЕКС КОД СОЛУЦИО 500МЛ

Флекс Код е най-новият и високоефективен комбиниран продукт за лечение на различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® XLW 50kDa, разработена специално под течна форма за орален прием. Тя е надеждна алтернатива на вътреставното инжектиране, с възможност за оптимално усвояване, висок терапевтичен индекс и атравматичност на ставите.що FLEX CODE® е най-ефикасният продукт за здрави стави? 


Създаден в течна форма, FLEX CODE® е с максимална усвояемост от човешкия организъм . Това го прави уникален в сегмента “Ставни препарати”. Най-често продуктите, повлияващи ставната функция и здравина, се предлагат в твърда форма (таблети или капсули). Това намалява значително тяхната ефективност. Сложната технология на хомогенизация и стабилизация на процеса, патентована от PlantaPol – Spain., дава възможност да се концентрират високи дози активни вещества в 20 мл дневен прием. 


FLEX CODE® e максимално ефективен продукт, поради високата концентрация на активните вещества. На фармацевтичния пазар се предлагат значителен брой продукти за въздействие върху опорно-двигателния апарат. Почти всички включват в комбинация или поотделно активните вещества на FLEX CODE®, но единствено в FLEX CODE®  те са в максимално високи дневни дози със силен синергичен ефект. 


Опаковка: 500мл